Revista Municipal Ajuntament

#QUEDEN2ANYS:DECIDIM EL PRAT I EL FUTUR

En poc temps gaudirem, de nou, de la Festa Major. Una Festa Major que, tanmateix, sempre decideixen els mateixos i, encara que s'excusen que l'organitzen col·laborant amb les entitats, tots sabem que aquestes tenen molt poca veu i influència. I si no, pensa-ho, a tu t'han preguntat alguna vegada qui vols que vingui? Nosaltres apostem per una Festa Major oberta a la participació ciutadana, coorganitzada per una comissió de festes populars on el paper de l'Ajuntament sigui sobretot d'assessorament tècnic i de finançament.

Tot just s'acabi la Festa Major, votarem en el referèndum de l'1 d'octubre. Un referèndum que volem la majoria de la ciutadania catalana i que se'ns ha estat denegat fins a 18 vegades per part del parlament i govern espanyol.

D'una banda, doncs, queden dos anys per poder decidir si volem una Festa Major feta pels de sempre i només avalada per la seva "legitimitat" electoral de cada 4 anys o si volem fer-la entre tots i per a tots. D'altra banda, queden pocs dies per decidir canviar la manera de fer i gestionar el nostre país, si així ho decideixes, proclamant una República Catalana que volem social, lliure i igualitària.

Us desitgem una molt bona Festa Major i que l'1 d'Octubre no deleguis el teu vot. Decideix per tu mateix!